Litiera pentru pisici, 46 x 36 cm

Litiera pentru pisici, 46 x 36 cm
64,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Litieră deschisă pentru pisici - cea mai bună soluție pentru pisoi și pisici. Fabricat din plastic: plasticul a fost folosit pentru producerea cutiei pentru pisici. Un material care este în primul rând durabil și rezistent la deteriorare și zgârieturi. Nu absoarbe mirosurile: plasticul este igienic și nu absoarbe mirosurile. Cutia curățată în mod regulat va rămâne igienă și vă va servi mult timp. Usor de curatat. După ce scoateți gunoiul din cutie, este suficient să o spălați cu apă și detergent, să clătiți bine și să ștergeți. Suprafața alunecoasă și netedă facilitează curățarea chiar și a murdăriei mari. Dimensiune: Cutie de 46 cm lungime și 36 cm lățime. Dimensiunea este perfecta pentru pisoi mici, dar este si o solutie buna atunci cand ai spatiu limitat in baie. O litiera deschisa pentru o pisica, de la brandul Love Story, este un produs functional care va functiona deosebit de bine in primele luni de viata ale unui animal de companie. De asemenea, merită să te hotărăști s-o cumperi când pisica ta este obișnuită cu ele. Obiceiurile și confortul pisicii tale ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc.
Producător
Cod produs
68423
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
46
Latime (cm)
36
Inaltime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel