Spatula pentru letiera SANS

Spatula pentru letiera SANS
Spatula pentru letiera SANS
Spatula pentru letiera SANS
Spatula pentru letiera SANS
44,99 RON
32,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (12,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

SANS spatula de plastic pentru litieră - un accesoriu esențial pentru litieră, practica și bine conceputa

.
  • Curățare igienică: Spatula din plastic cu strecurătoare este un accesoriu esențial pentru litieră - nu doar pentru pisici. O tăviță pentru litieră cu spatulă este, de asemenea, utilă pentru proprietarii de iepuri și rozătoare, și chiar și pentru câinii mici.
  • Spatula din plastic.
  • Fabricata din plastic: Spatula din plastic pentru litieră, fabricată din polipropilenă, este ușoară și durabilă. După utilizare, pur și simplu clătiți-o sub apă - orice murdărie se îndepărtează ușor de pe suprafața sa netedă.
  • Spatula ideala: Cu mărimea și forma corectă a găurilor, spatula va funcționa bine pentru diferite tipuri de gunoi, inclusiv pentru gunoiul foarte fin. Acest lucru ajută la curățarea rapidă și eficientă a tăvii de litieră fără a arunca inutil litiera curată.
  • .
  • Profundă și conturată: Forma spatulei și, în special, adâncimea și curbura corespunzătoare facilitează cernerea gunoiului murdar fără a-l vărsa în lateral. Curățați mai repede și fără mizerie suplimentară.
  • .
  • Companie testată: Brandul Love Story este specializat în produse pentru animale de companie. Acest lucru ne oferă garanția că accesoriile și gadgeturile pe care le oferim sunt extrem de practice, bine concepute și confortabile de utilizat - atât pentru animalele de companie, cât și pentru proprietari.
  • .

Spatulă este potrivită pentru toate tipurile de gunoi.

.
Producător
Cod produs
68425
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
27,5
Latime (cm)
14
Inaltime (cm)
3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel