Raft de perete din MDF, lungime 50 cm

Raft de perete din MDF, lungime 50 cm
Raft de perete din MDF, lungime 50 cm
Raft de perete din MDF, lungime 50 cm
Raft de perete din MDF, lungime 50 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Raft de perete pentru a expune decorațiuni și fotografii - un mod simplu de a vă aranja peretele

.
  • Etajera de perete suspendată: aceasta este o modalitate dovedită de a aranja un perete gol din camera de zi sau din dormitor într-un mod interesant. Cu doar un singur raft sau un set de mai multe, puteți face interiorul dvs. mai confortabil.
  • Variante de culori la alegere: rafturile sunt disponibile în până la 6 variante de culoare: oferim gri, taupe, maro, alb, antracit, negru. Alegeți una sau amestecați culorile în mod liber.
  • .
  • Serie de dimensiuni și forme diferite: rafturile sunt disponibile în 3 lungimi: 25 cm, 50 cm și 75 cm. În plus, seria include un raft de colț și un set de rafturi-cuburi încastrate.
  • Fabricat din MDF: rafturile suspendate din carton nu sunt doar robuste și rezistente, ci și ușor de curățat. Pur și simplu ștergeți suprafața netedă cu o cârpă umedă pentru a scăpa de praf.
  • Fixare inclusă: nu este nevoie să cumpărați elemente de fixare suplimentare. Raftul este prevăzut cu accesoriile corespunzătoare. Instrucțiunile de asamblare sunt incluse în pachet.

Sarcina maximă admisă pe raft este de 5 kg.

.

Rafturile înguste sunt potrivite pentru decorațiuni mici, rame foto sau flori mici. Rafturile se vor potrivi chiar și într-un mic culoar.

Rafturile subțiri sunt potrivite pentru decorațiuni mici, rame foto sau flori mici.

Colecția de rafturi de diferite dimensiuni, forme și culori vă permite să vă creați propriul decor de perete unic și personalizat.

.

Producător
Cod produs
68453
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
22,8
Inaltime (cm)
3,4
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel