Raft de perete din MDF, lungime 25 cm

Raft de perete din MDF, lungime 25 cm
Raft de perete din MDF, lungime 25 cm
Raft de perete din MDF, lungime 25 cm
Raft de perete din MDF, lungime 25 cm
69,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un raft de perete cu un design simplu va ajuta la afișarea fotografiilor și a decorațiunilor

.
  • Raft de perete: un raft de perete este o modalitate încercată și testată de a utiliza un perete: transformați-l într-o bibliotecă sau într-un decor. Un mic raft în hol este util pentru a pune deoparte obiecte mici.
  • .
  • Sarcină maximă de 5 kg: raftul are o sarcină maximă de 5 kg, astfel încât va găzdui în special decorațiuni, suveniruri de vacanță, flori mici sau cărți, ursuleți de pluș, jucării și figurine în camera unui copil.
  • .
  • Ajustaje incluse: nu este nevoie să cumpărați elemente de fixare suplimentare. Acest raft are accesoriile corespunzătoare incluse - pur și simplu agatati-l în locul dorit. Instrucțiunile de asamblare sunt incluse în pachet.
  • .
  • Multe opțiuni de culoare: raftul este disponibil în până la 6 variante de culoare: oferim gri, taupe, maro, alb, antracit, negru.
  • .
  • 3 lungimi: raftul este disponibil în 3 lungimi: 25 cm, 50 cm și 75 cm. Acest lucru vă permite să creați o compoziție de rafturi pe perete pentru cărți sau decorațiuni. Reglați dimensiunile rafturilor individuale în funcție de nevoile dvs.
  • .

Etajera este fabricată din MDF. Ca urmare, vă va servi pentru o perioadă lungă de timp.

Profunditatea raftului.

Profunditatea raftului este de 8,3 cm, astfel încât va fi un element decorativ excelent care nu ocupă prea mult spațiu. Îl veți folosi pe hol sau în camera copiilor. În camera de zi sau în dormitor, rafturile vor fi excelente pentru a plasa fotografii, postere, imagini pe ele, creând o galerie unică.

.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
68460
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
25,5
Latime (cm)
22,8
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Inaltime (cm)
3,4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel