Raft de colț suspendat din MDF

Raft de colț suspendat din MDF
Raft de colț suspendat din MDF
Raft de colț suspendat din MDF
Raft de colț suspendat din MDF
74,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Raft de colț suspendat

.
  • Utilizarea completă a spațiului: rafturile suspendate de colț permit utilizarea spațiului din colțurile pereților. Acest lucru este deosebit de important în apartamentele mici și în garsoniere.
  • Rafturile de colț sunt o necesitate.
  • Raft de colt : puteți afișa cărți, flori, decorațiuni, fotografii, premii sau parfumuri pe ele. Puteți monta rafturile unul sub celălalt, creând o unitate de rafturi uniforme pentru mai multe accesorii.
  • .
  • Alegere largă de culori și dimensiuni: raftul este disponibil în până la 6 variante de culoare. Oferim gri, taupe, maro, alb, antracit și negru. În plus, rafturile vin în alte forme și dimensiuni.
  • .
  • Montare invizibilă: sistemul de montare utilizat rămâne complet ascuns în perete și în spatele raftului. Nu sunt necesare paranteze speciale de nici un fel.
  • Componente de montare incluse: Nu trebuie să vă deranjați să căutați fitinguri, dibluri și șuruburi speciale. Raftul este gata de agățat conform instrucțiunilor simple incluse în kit.

Etajerele suspendate din aceeași serie sunt disponibile și în alte forme și lungimi. Întregul sistem vă permite să personalizați aranjamentul în funcție de nevoile dumneavoastră. Alegeți rafturi individuale pentru decorațiuni sau creați o întreagă bibliotecă - sistemul nostru vă oferă această posibilitate.

.

Etajerele sunt realizate din MDF se disting prin durabilitate și rezistență mai mare la zgârieturi. Suprafața lor este ușor de curățat și îngrijit - pur și simplu ștergeți-le cu o cârpă umedă.

.

Producător
Cod produs
68467
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
3,4
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Sarcina maxima
5 kg
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel