Formă pentru copt prăjituri, 26 cm

Formă pentru copt prăjituri, 26 cm
Formă pentru copt prăjituri, 26 cm
Formă pentru copt prăjituri, 26 cm
Formă pentru copt prăjituri, 26 cm
Pret bun
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Tava rotunda de copt pentru prajituri si tarte - cu marginea inalta.

  • Forma de coacere prăjituri : Forma rotundă de copt cu marginea ondulată, are o margine înaltă. Acest lucru menține aluatul crescut in interior. De asemenea, este o alegere sigură atunci când coaceți cantități mari de tartă.
  • Oțel și rezistentă la căldură : această forma metalică pentru tort este potrivită se poate coace in cuptor la o temperatura maxima de 230°C. Fără BPA, prin urmare complet sigur pentru contactul cu alimentele.
  • Cu acoperire antiaderență Antiaderentul face ca aluatul să nu se lipească, se desprinde ușor. Nu se lipesc produsele de ea îndepărtați resturile.
  • Utilizare pentru cuptor : Forma este destinată pentru coacere la o temperatură maximă de 230 ° C, deci este potrivita pentru pregătirea tuturor produselor de copt standard atât în ​​aragazele electrice și gaz.
  • Curățare ușoară : suprafața netedă antiaderentă o face ușor de spălat. În plus, previne lipirea reziduuri alimentare.

Pentru a păstra tava de copt neschimbată pentru o perioadă lungă de timp, utilizați-o doar pentru coacere. Utilizați pentru tăierea și servire prăjituri și produse de patiserie o farfurie sau o tavă adecvată.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
68499
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
26
Latime (cm)
26
Inaltime (cm)
7
Diametru (cm)
26
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel