Tava pentru tarta, fund detasabil, 31 cm

Tava pentru tarta, fund detasabil, 31 cm
Tava pentru tarta, fund detasabil, 31 cm
Tava pentru tarta, fund detasabil, 31 cm
Tava pentru tarta, fund detasabil, 31 cm
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tava de copt pentru tartă cu fund detașabil este mai convenabilă și mai sigură decât tav clasica compusa dintr-o bucata. Tava pentru tarta: Forma speciala este conceputa pentru a face tartele in mod mai convenabil. Fund detașabil: Această funcție simplă facilitează îndepărtarea prăjiturii coapte din formă fără a-o distruge. In plus, aluatul finit poate fi servit direct din forma. Dimensiune standard: Forma pentr tarta are un diametru de 31 cm si o inaltime de 4 cm. Acestea sunt dimensiunile perfecte - puteți face o tarta pentru cei dragi în ea și va fi suficient pentru toată lumea! Acoperire antiaderență: Datorită învelișului antiaderent, aluatul nu se lipește de tava. În acest fel, este și mai ușor sa-l scoți, iar tava de copt nu va rămâne cu murdărie greu de îndepărtat. Fabricata din metal: Forma pentru tarta este realizată din metal acoperit antiaderent. Materialul nu conține BPA și este complet sigur pentru contactul cu alimentele și temperaturile ridicate - până la max. 230°C. Forma pentru tarta prezentata se remarca printr-o margine lata in partea de jos.
Producător
Cod produs
68500
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
4
Diametru (cm)
31
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel