Tava de copt, doua straturi, 26 x 37 cm

Tava de copt, doua straturi, 26 x 37 cm
Tava de copt, doua straturi, 26 x 37 cm
Tava de copt, doua straturi, 26 x 37 cm
Tava de copt, doua straturi, 26 x 37 cm
94,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 16% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tava dreptunghiulara de copt - indispensabila pentru coacerea fursecurilor, chipsurilor, pestelui si a carnii Tava de cuptor clasica: O tava dreptunghiulara cu dimensiunile de 26 x 37 cm va fi potrivita pentru orice cuptor - trebuie doar sa o asezati pe gratar. Suprafață antiaderentă: Datorită acestui lucru, puteți îndepărta cu ușurință produsele de copt din ea, fără a fi nevoie sa-o zgâriați. Fabricata din oțel: O tavă de copt din oțel nu este doar solidă, durabilă și puternică. Mai presus de toate, este, de asemenea, sigura în contact cu alimente și temperaturi ridicate și nu contine BPA. Rezistenta la căldură: Tava metalică este potrivită pentru coacerea în cuptoare cu gaz și electrice la o temperatură maximă de 230 ° C. Oțelul distribuie uniform căldura, dând mancarii coapte o strălucire roșiatică. Curățare ușoară: suprafața netedă antiaderentă previne lipirea aluatului, făcând murdăria fină rezultată ușor de spălat. Tava suplimentară, de rezervă, este utilă în special pentru coacerea fursecurilor, atunci când aveți nevoie de forme mai plate pentru a întinde formele tăiate. Fără traducere inutilă, puteți fi sigur că turta dulce și prăjiturile își vor păstra forma potrivită. O tavă plată, dreptunghiulară, este utilă atât pentru coacere, cât și pentru reîncălzirea mâncărurilor dulci și sărate.
Producător
Cod produs
68501
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
26
Latime (cm)
37
Inaltime (cm)
1,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel