Rama foto mare, pentru 6 fotografii

Rama foto mare, pentru 6 fotografii
Rama foto mare, pentru 6 fotografii
Rama foto mare, pentru 6 fotografii
Rama foto mare, pentru 6 fotografii
189,99 RON
159,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 16% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rama de perete cu spațiu pentru șase fotografii - un mod interesant de a vă prezenta cele mai frumoase amintiri

.
  • Spațiu pentru șase fotografii. Această galerie murală seamănă cu o instalație compusă din șase rame. Asta înseamnă până la șase locuri pentru fotografiile pe care le alegeți! Avantajul său este că poate fi montata atât pe verticală, cât și pe orizontală.
  • Rama de perete.
  • Acces rapid la interior. Rama are un spate detașabil, pe care îl puteți demonta cu ușurință pentru a plasa în interior fotografiile pe care le doriți. Rama garantează, de asemenea, o mică marjă pentru a acoperi marginile fotografiilor.
  • Trei dimensiuni diferite. Ramele integrate au trei dimensiuni diferite. Galeria include o ramă de 10 cm x 10 cm, 2 rame de 18 cm x 13 cm și 3 rame de 10 cm x 15 cm.
  • .
  • Construcție ușoară. Ramele sunt realizate din MDF. Acesta este un material pe bază de lemn care este robust, precum și foarte grațios - datorită acestuia, cadrul are aceste sculpturi minunate.
  • Panou de sticlă. Fotografiile se află în spatele geamului. Sticla este rezistentă la distorsiuni. Fotografiile sunt sigure, nu se mișcă.

Cadrul are un design unic care amintește de o instalație de șase rame separate. În interiorul ramei foto puteți expune fotografii, desene sau diverse grafice decorative. În acest fel, puteți crea rapid o galerie de perete repetabilă.

Producător
Cod produs
68540
Numărul de sloturi foto
6
Dimensiunea fotografiei
13x18 cm
,
10x15 cm
,
10x10
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
57
Latime (cm)
3
Inaltime (cm)
42
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel