Coșuri decorative VIBE, iută, 3 buc

Coșuri decorative VIBE, iută, 3 buc
Coșuri decorative VIBE, iută, 3 buc
Coșuri decorative VIBE, iută, 3 buc
Coșuri decorative VIBE, iută, 3 buc
Coșuri decorative VIBE, iută, 3 buc
Coșuri decorative VIBE, iută, 3 buc
409,99 RON
339,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cosuri decorative vibrante - o modalitate elegantă de a depozita lucruri în casa ta

.
  • Accent decorativ. Fiecare coș de depozitare a fost îmbunătățit cu o notă decorativă. Graficul minimalist în stil line art a fost creat dintr-o singură bucată de sfoară albă.
  • Accentuare decorativă.
  • Desene variate. Coșurile de depozitare au fost decorate cu o varietate de modele, care sunt unite prin tehnica de fabricație, culoare și temă. Fiecare model este aranjat într-un contur minimalist al unei fețe umane.
  • Trei coșuri într-un set. Setul este format din trei coșuri. Fiecare dintre ele are o capacitate diferită. În set veți găsi coșuri cu dimensiuni (L x H) 24 x 27 cm (S), 30 x 31,5 cm (M) și 34 x 35 cm (L).
  • .
  • Materiale bune. Coșurile au fost create din iută. Acest material se caracterizează prin caracterul său crud și este, de asemenea, foarte durabil. Frânghia decorativă folosită pentru realizarea graficii a fost realizată din bumbac.
  • Set universal. Veți folosi acest set de coșuri decorative pentru depozitarea rufelor sau a altor materiale textile. Coșurile vor funcționa, de asemenea, bine ca organizatori pentru jucării sau accesorii.
  • .

Cosurile decorative din iută sunt un accesoriu care va funcționa bine în aranjamentele în stil boho. Datorită culorilor universale, fine și a designului minimalist, le puteți folosi cu ușurință ca decorație pentru camera dvs. de zi sau dormitor.

Producător
Cod produs
68544
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
iută
Latime (cm)
30
Diametru (cm)
36
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel