Tigăi cu inducție, set de 3 bucati

Tigăi cu inducție, set de 3 bucati
Tigăi cu inducție, set de 3 bucati
Tigăi cu inducție, set de 3 bucati
Tigăi cu inducție, set de 3 bucati
209,99 RON
179,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tigaile cu inducție sunt un set-up practic cu care puteți pregăti rapid mâncărurile preferate - nu numai pe aragazurile electrice

.
  • Minimalist înapariție. Tigaile pentru aragaz cu inducție sunt caracterizate de designul lor minimalist. Culoarea neagră universală și forma clasică le fac un plus pentru orice bucătărie.
  • .
  • Set de trei piese. În set veți găsi trei tigăi pe care le veți folosi pentru a prăji diferite feluri de mâncare. Datorită dimensiunilor diferite, puteți alege cu ușurință tigaia potrivită pentru felul de mâncare pe care îl pregătiți.
  • .
  • Pentru multe tipuri de aragazuri. Pentru gaz, electric sau inducție - fundul pe care îl au aceste tigăi de inducție este potrivit pentru utilizarea pe "flacără", aragazuri electrice și de inducție.
  • Fabricate din aluminiu. Fiecare tigaie de inducție este fabricată din aluminiu. Acest lucru le face ușor și rezistente la rugină. Suprafața sa este acoperită cu un strat antiaderent pentru a preveni lipirea alimentelor.
  • Trei dimensiuni diferite. Setul de tigăi cu inducție este format din vase de gătit de trei dimensiuni diferite. Tigaia S are o capacitate de 680 ml, M 1100 ml, în timp ce L are o capacitate de până la 1800 ml.
  • .

Setul de tigăi cu inducție este ușor de depozitat - stivuite împreună nu ocupă mult spațiu. Tigaia în mărimea S măsoară (lungime cu mâner x lățime x înălțime) 36 x 20 x 5 cm, M. 42 x 24 x 6 cm, iar tava L 46 x 28 x 6 cm.

>
Cod produs
68562
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
aluminiu
Lungime (cm)
28,5
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
48
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel