Set pahare de bere, 4 buc 570 ml

Set pahare de bere, 4 buc 570 ml
Set pahare de bere, 4 buc 570 ml
Set pahare de bere, 4 buc 570 ml
Set pahare de bere, 4 buc 570 ml
Pret bun
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pahare de bere - un set necesar la colecție pentru fiecare iubitor de bere

  • Set de patru: grătar in grădină, joc de seară sau întâlnire spontană la o bere. Vor fi patru pahare de bere de neînlocuit - nu numai în sezonul sărbătorilor.
  • Capacitate 570 ml În fiecare dintre pahare poți reține exact atâta băutură. Nu contează dacă utilizați sistemul metric sau imperial - capacitatea paharului nu vă va dezamăgi.
  • Forma profilată : pahare de bere cu o ușoară conicitate in partea de jos va fi potrivită pentru servirea corectă a berii.
  • Loc pentru spumă : paharele de bere au o margine largă, care permite berii să formeze o spumă densă, stabilă. Coroana de spuma va fi o realizare supremă demnă de cea mai bună băutură.
  • Sticlă groasă : fiecare pahar de bere este fabricat din sticlă groasă. Sticla mai groasă menține mai bine temperatura berii. Sticla este de asemenea mai rezistenta la daune accidentale.

Forma lor afectează și ea pentru aromele eliberate care sporesc valoarea berii aromate. Paharul de bere vă va permite să serviți într-un mod elegant bere invitaților.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
68596
Capacite (ml)
570
numărul de piese din set
4
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
9,5
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
28
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel