Sfera din sticlă cu ornament din lemn, 11 cm

Sfera din sticlă cu ornament din lemn, 11 cm
Sfera din sticlă cu ornament din lemn, 11 cm
Sfera din sticlă cu ornament din lemn, 11 cm
Sfera din sticlă cu ornament din lemn, 11 cm
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sfera decorativa din sticlă cu figurine în interior - Decor de Crăciun pentru masă, pervaz sau comodă

  • Decor de Crăciun: Decorul arată piticul in peisaj de iarnă cu elemente decorative. Imitație de zăpadă, crenguțe și conuri de pin care aduc peisajul pădurii de iarnă, iar darurile sunt în mod clar asociate cu Crăciunul.
  • Sfera din sticlă cu bază: Decorul de Crăciun este format dintr-o sfera din sticla pe o bază din lemn cu o machetă în interior formata din piticul cu casa lui din pădure.
  • Sticlă și lemn: Întregul decor de Crăciun prezentat este realizat în principal din sticlă și lemn. Elemente din interior sunt în mare parte din placaj.
  • Pentru camera copiilor: Piticul drăguț și casa lui sunt accesoriu care se potrivește perfect unei camere de copii. Totul este închis în sfera din sticlă si este sigur, durabil și protejat împotriva prafului și a deteriorării.
Cod produs
68772
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
MDF
Inaltime (cm)
12,5
Diametru (cm)
6,6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel