Traversa de masă cu motiv de Crăciun, 28 x 300 cm

Traversa de masă cu motiv de Crăciun, 28 x 300 cm
Traversa de masă cu motiv de Crăciun, 28 x 300 cm
Traversa de masă cu motiv de Crăciun, 28 x 300 cm
Traversa de masă cu motiv de Crăciun, 28 x 300 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Traversa de masă de Crăciun cu motiv de stea roșie este perfect pentru aranjarea mesei eleganta pentru Crăciun

  • Imprimare de înaltă calitate : suprafața traversei este decorată cu un imprimeu permanent cu un model de stea roșie. Modelul acela vă va decora eficient blatul mesei.
  • Material solid : Traversa de masă a fost realizată din combinație de bumbac (60%) și poliester (40%). Materialele textile realizate din această țesătură sunt durabile: datorită acesteia, traversa va fi utilă în utilizarea de zi cu zi.
  • Tubul de carton : traversa este înfășurată pe un tub, ceea ce sporește siguranța acestuia în transport. Tubul va funcționa bine și pentru depozitare: traversa rulata nu se sifoneaza si ocupa putin spatiu.
  • Lungime optimă : Traversa de Crăciun are 300 cm lungime, care vă va permit să decorați chiar și o masă lungă în sufragerie. Traversa este îngustă - are 28 cm, astfel încât să nu interfereze cu amplasarea farfuriilor.
  • Sfaturi de spălare : pentru a păstra forma și expresia imprimata, traversa trebuie curățata cu un prosop umed sau prin spălare manuală. Trebuie evitată spălarea la mașină.

Nu uitați să urmați întotdeauna instrucțiunile privind spălarea și călcarea de pe etichetă.

Cod produs
68789
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
300
Latime (cm)
28
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel