Ghirlandă festivă POINSETTIA

  • Ghirlanda roșie de Crăciun este un accesoriu grațios care te va ajuta să creezi rapid o atmosferă de sărbătoare
Ghirlandă festivă POINSETTIA
Ghirlandă festivă POINSETTIA
Ghirlandă festivă POINSETTIA
Ghirlandă festivă POINSETTIA
169,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ghirlanda roșie de Crăciun este un accesoriu grațios care te va ajuta să creezi rapid o atmosferă de sărbătoare

  • Ușoară și flexibilă : Ghirlanda de Crăciun este realizată din plastic rezistent. Este flexibila și grațiosa în modelare, așa că o puteți asorta cu ușurință la suprafața decorată.
  • Culori de Crăciun : roșu și verde - acestea sunt culorile care sunt invariabil asociate cu sezonul sărbătorilor. Le veți găsi pe ghirlanda POINSETTIA, unde accesoriile roșii contrastează cu verdele crenguțelor.
  • Accent decorativ : ghirlanda verde este decorată cu accesorii caracteristice de Crăciun. Pe crenguțele sale veți găsi stele artificiale din Betleem și globuri de Crăciun strălucitoare și mate.
  • Doi metri lungime : o ghirlandă de această lungime este un decor universal de Crăciun. Puteți decora mobilierul cu ea sau o puteți folosi ca bază pentru a crea o piesă de agățat pe ușa.
  • Aranjament uimitor : Ghirlanda POINSETTIA va fi perfectă pentru decorarea mobilierului, și balustradelor. De asemenea, o puteți folosi pentru a decora pervazurile ferestrelor sau pentru a o agăța pe culoar între camere.
Cod produs
68811
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
200
Latime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel