Decoratiune de perete OASIS, 67 x 39 cm

Decoratiune de perete OASIS, 67 x 39 cm
Decoratiune de perete OASIS, 67 x 39 cm
Decoratiune de perete OASIS, 67 x 39 cm
Decoratiune de perete OASIS, 67 x 39 cm
Decoratiune de perete OASIS, 67 x 39 cm
Decoratiune de perete OASIS, 67 x 39 cm
559,99 RON
169,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 70% (390,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Decoratiune de perete boho OASIS - ușor de agățat oriunde Decoratiune de perete: Un evantai semicircular pe o sfoară decorativă este o idee grozavă pentru a dezvolta un perete gol în hol, dormitor sau sufragerie. Stilul boho: este format din trei caracteristici principale. Acestea sunt materiale naturale, culori neutre cu predominanță de bej și elemente precum franjuri, pene și modele delicate. Veți găsi totul în acest ornament. Instalare ușoară: Datorită greutății reduse, trebuie doar să puneți un cui mic, sau un cârlig cu ventuza pe perete sau să folosiți o bandă deziva. Decorul este atât de ușor încât nu ai nevoie de nimic altceva. Materiale naturale: Decorul a fost realizat în principal din bumbac și rafie numită palmier de bambus. Materialele de origine naturală sunt caracteristice stilurilor boho, etno, safari. Dimensiune mare: Decorul masoara 67 x 30 cm. Această dimensiune face ca decorul să ocupe o parte semnificativă a peretelui, umplând efectiv spațiul gol de deasupra canapelei sau patului. Această adăugare este suficientă. Introduceți putina natură în interior prin accesorii care dau impresia de căldură și liniște.
Producător
Cod produs
68843
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
67
Latime (cm)
1,5
Inaltime (cm)
39
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel