Coronita de Craciun, 19 cm

  • O coronita minunată de Crăciun
Coronita de Craciun, 19 cm
Coronita de Craciun, 19 cm
Coronita de Craciun, 19 cm
Coronita de Craciun, 19 cm
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coronita de Crăciun cu decoratiune va fi un element decorativ multifuncțional în fiecare casă. Această piesă centrală de Crăciun poate fi agățată cu ușurință pe ușa pentru a le arăta oaspeților că casa ta este confortabilă și pregatita de Crăciun.

În plus, decorul poate fi o piesă centrală de Crăciun pe masă. Diametrul de 19 cm îți permite să decorezi elegant masa pentru o cină de Crăciun sau altă masă alături de cei dragi. Lemnul natural în combinație cu ace de pin artificial creează un design clasic de iarnă care introduce o atmosferă plăcută, de sărbătoare. Tema animalelor este un plus neobișnuit.

Fabricate din lemn și polistiren, piesele centrale de Crăciun sunt rezistente și au un aspect natural . Se pot aspira cu ușurință, astfel încât să poată servi mult timp. Ca element de decor clasic, coronitele nu se demodează niciodată.

Caracteristicile produsului:

  • Coronita de Crăciun cu decoratiune,
  • Perfectă pentru Crăciun,
  • Cronita multifuncțională poate fi atârnată sau așezată plat,
  • Ușor de agățat,
  • Combinație de material natural cu polistiren,
  • Durabilitate garantată cu aspect natural,
  • Diametru de 19 cm
  • Perfecta pentru un cadou.
Producător
Cod produs
68932
Culoarea dominantă
maro
Diametru (cm)
19
Material dominant
lemn
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel