Perdea cu inele ARLEKIN, 140 x 260 cm

  • Perdea pentru copii - amenajează un spațiu confortabil
Perdea cu inele ARLEKIN, 140 x 260 cm
Perdea cu inele ARLEKIN, 140 x 260 cm
Perdea cu inele ARLEKIN, 140 x 260 cm
Perdea cu inele ARLEKIN, 140 x 260 cm
Perdea cu inele ARLEKIN, 140 x 260 cm
Perdea cu inele ARLEKIN, 140 x 260 cm
159,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

O perdea pentru copii - amenajează un spațiu confortabil. Perdeaua in culori pastelate: Perdeaua ARLEKIN pentru camera copiilor impresioneaza prin designerul sau unic. Culoarea pastelată și un model mic și colorat sunt o completare excelentă pentru decorul camerei fiecărui copil. Bumbac: O perdea pentru camera unui copil din bumbac este o soluție excelentă. Materialul natural este plăcut la atingere și, în același timp, nu reține particule de praf. Pe manșe: Opt garnituri vă vor permite să agatati cu ușurință perdeaua pe tije de perdele de diferite diametre. Distanța uniformă a ochiurilor face ca materialul să se potrivească întotdeauna bine. Îngrijire ușoară: Perdeaua poate fi spălată convenabil în mașina de spălat, conform instrucțiunilor producătorului. Materialul delicat nu prinde praf și este rezistent la murdărie. Când este agățata umeda pe o tijă de perdea, se va usca rapid fără a fi nevoie de călcat. Dimensiune: Perdeaua masoara 140 x 260 cm, deci se potriveste oricarei ferestre. Când este atârnata, ajunge pe podea, creând o perdea colorată.
Cod produs
68965
numărul de piese din set
1
sposób zawieszania
przelotki
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
140
Inaltime (cm)
260
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel