Lustra din bambus NAM, 46 cm

Lustra din bambus NAM, 46 cm
Lustra din bambus NAM, 46 cm
Lustra din bambus NAM, 46 cm
Lustra din bambus NAM, 46 cm
Lustra din bambus NAM, 46 cm
Lustra din bambus NAM, 46 cm
Lustra din bambus NAM, 46 cm
Lustra din bambus NAM, 46 cm
Lustra din bambus NAM, 46 cm
Lustra din bambus NAM, 46 cm
449,99 RON
319,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (130,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampa suspendata din bambus NAM - decor oriental si exotic de tavan

  • Constructie ajurata: lampa este realizata din material impletit ajurat. Datorită deschiderilor mici, lumina nu va fi estompată, iar fluxurile care curg vor crea o atmosferă confortabilă și romantică.
  • Lungimea cablului reglabil: cablul de 80 cm poate fi scurtat în timpul instalării. Nu trebuie să-l tăiați, doar ascundeți excesul într-un loc special pregătit. Două lămpi atârnate una lângă cealaltă, dar la înălțimi diferite vor crea un decor interesant de tavan. De asemenea, puteți încerca să atârnați două lămpi din același material, dar de formă diferită.
  • Material natural: Lampa este realizată din bambus, deci are un stil natural, ecologic. Pentru a crea un aranjament frumos, puteți adăuga și mobilier din ratan sau un covor de iută sau alte decorațiuni din rafie sau bambus.
  • Formă neobișnuită: forma neregulată și ușor curbată întruchipează naturalețea lămpii. Lampa are o orientare orizontală.
  • Dimensiuni: dia. 46 x H. 22 cm: O lampă de această dimensiune va fi o iluminare perfectă pentru o masă, colț de canapea sau măsuță de cafea. Trebuie să cumpărați un bec E27 pentru lampă.

Împletitura delicată a lămpii va oferi oricărei încăperi o atmosferă orientală și o lumină difuză care este propice relaxării. Întreaga formă a lămpii emană sălbăticie, combinând-o în același timp cu un stil modern. Lampa este un decor atât de universal încât se potrivește cu ușurință în orice interior.

Producător
Cod produs
68971
Lungime cablu
80cm
Putere (W)
max. 40 W
Tip soclu
E27
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
bambus
Inaltime (cm)
22
Diametru (cm)
46
bec
fara bec inclus
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel