Lustra din bambus HAZEL, 37 cm

Lustra din bambus HAZEL, 37 cm
Lustra din bambus HAZEL, 37 cm
Lustra din bambus HAZEL, 37 cm
Lustra din bambus HAZEL, 37 cm
Lustra din bambus HAZEL, 37 cm
Lustra din bambus HAZEL, 37 cm
Lustra din bambus HAZEL, 37 cm
Lustra din bambus HAZEL, 37 cm
369,99 RON
269,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (100,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Lustra din bambus - forma clasica, model exotic. Design interesant: Lustra are o formă clasică ovală. Are un diametru de 36 cm iar suprafata ei este decorata cu un model care pare ca a fost realizat manual. Într-un stil exotic: Simțiți atmosfera Orientului Îndepărtat - este posibil datorită unei lustre al cărei model evocă cu asocieri de țările din Orient. Fabricata din bambus: Abajurul este realizat din bambus. Suprafața ușoară, translucidă, cu un model, este atașată de cercurile de rigidizare ale șipcii, care ajută lustra să-și mențină forma. Reglarea înălțimii: Avantajul lustrei din bambus este capacitatea de a regla cu ușurință înălțimea suspensiei sale. Este posibil prin rularea sau derularea cablului, al cărui surplus îl puteți ascunde în suport de tavan. Soclu de bec clasic: Lustra Hazel folosește un soclu de bec standard în care poți monta un bec cu filet E27. Lustra poate fi folosita cu becuri de pana la 40 W. Un bec potrivit nu este inclus in pachetul. Vă recomandăm becuri decorative și de economisire a energiei, dintre care o selecție largă se găsește în magazinul nostru.
Producător
Cod produs
69030
Putere (W)
max. 40 W
Tip soclu
E27
Lungime cablu
100 cm
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
bambus
Inaltime (cm)
26
Diametru (cm)
36
bec
fara bec inclus
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel