Lampa de masa din rattan KITA, 38 cm

Lampa de masa din rattan KITA, 38 cm
Lampa de masa din rattan KITA, 38 cm
Lampa de masa din rattan KITA, 38 cm
Lampa de masa din rattan KITA, 38 cm
Lampa de masa din rattan KITA, 38 cm
Lampa de masa din rattan KITA, 38 cm
279,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampa din ratan - iluminat suspendat si decor de masa in stil BOHO

  • Abajur din ratan: materialul natural al produsului este o caracteristică foarte dorită în zilele noastre. Un abajur din ratan este o soluție ECO pentru oricine apreciază natura și omniprezența ei.
  • Precizie și estetică: lampa a fost realizată cu precizie și grijă, pentru a nu distruge structura materialului natural. Datorită căreia lampa este subtilă și ușoară.
  • Dimensiune standard: diametrul abajurului este de 38 cm, iar înălțimea este de 32 cm. Aceste dimensiuni sunt suficient de mici încât lampa să nu copleșească întreaga cameră cu dimensiunea ei. Dacă locuiești într-o casă de locuit sau într-o casă cu pereți mai înalți decât standardul, atârnă două lămpi în cameră: una mai sus, alta mai jos. Veți obține un decor unic de tavan.
  • Formă neobișnuită: lampa are forma unei bile. Cu toate acestea, este ușor aplatizat, ceea ce îi adaugă caracterului și farmecului.
  • Constructie ajurata: aceasta este o caracteristica reala a produselor in stil BOHO. O lampă cu abajur va împrăștia modele frumoase în întreaga cameră și va crea o atmosferă caldă și confortabilă.

Lampa din ratan de la Atmosphere este un produs realizat din material natural. Producătorul s-a ocupat de estetica și soliditatea manoperei, astfel încât o structură atât de delicată, ajurata, să nu fie fragilă și fragilă în același timp. O adăugare subtilă la interioare în stil BOHO va înveseli orice cameră și le va oferi un farmec unic. Un bec trebuie achiziționat separat pentru lampă. max. puterea becului este de 40 W, filet E27.

Producător
Cod produs
69034
Putere (W)
max. 40 W
Tip soclu
E27
Lungime cablu
90 cm
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
ratan
Inaltime (cm)
32
Diametru (cm)
38
Sursa de putere
la retea
bec
fara bec inclus
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel