Cuier pentru copii URSULET, din lemn

Cuier pentru copii URSULET, din lemn
Cuier pentru copii URSULET, din lemn
Cuier pentru copii URSULET, din lemn
Cuier pentru copii URSULET, din lemn
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Umeraș din lemn BEAR de perete - un gadget foarte practic pentru camera copiilor Umeraș de perete: Umerașul va fi un plus extrem de practic, precum și un decor interesant care se va potrivi perfect cu designul interior al dormitorului unui copil. Il poti agata pe perete sau pe usa, important este ca acesta sa fie mereu la indemana pentru copilul tau. Organizare: acest cuier îl va ajuta pe copilul dumneavoastră să învețe să se organizeze și să rămână ordonat. Datorită acesteia, toate hainele vor fi întotdeauna la îndemână. Robust: cuierul este fabricat din MDF solid, care este foarte durabil și ușor de curățat. Umerașul are trei cârlige, cu siguranță este suficient pentru o persoană mică. Ursuleț drăguț: cuierul are forma unui cap de urs. Desigur, ursul are o față, așa cum se cuvine unui urs, foarte prietenos și amabil. Cu siguranță, această față va atrage toți copiii. Adoptă un ursuleț: umerașul Atmosphera Créateur d'intérieur este mic, 37,4 cm lățime și 35,9 cm înălțime. Veți găsi cu ușurință colțul potrivit pentru el în camera copilului dumneavoastră.
Cod produs
69076
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
37,4
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
35,9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel