Album foto SUBLIMA, 500 fotografii

  • Un album unic de la Atmosphera Créateur d'intérieur - colectează cele mai importante
  • amintiri într-un singur loc
Album foto SUBLIMA, 500 fotografii
Album foto SUBLIMA, 500 fotografii
Album foto SUBLIMA, 500 fotografii
Album foto SUBLIMA, 500 fotografii
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un album unic de la Atmosphera Créateur d'intérieur - adună-ți cele mai importante amintiri într-un singur loc. Organizați amintirile: Amintirile surprinse în fotografii merită cea mai bună setare. Umple albumul cu fotografiile tale preferate ale momentelor importante, astfel încât să te poți bucura de frumusețea lor în orice moment. Pentru 500 de fotografii: puteți încadra până la 500 de fotografii pe cincizeci de pagini din album. Atât de mult spațiu pentru fotografii vă va permite să vă catalogați amintirile într-un mod unic. Manopera atenta: la producerea albumului au fost folosite materiale de cea mai inalta calitate. Husa din carton este acoperită cu bumbac. La rândul lor, paginile sunt realizate din hârtie polipropilenă, ceea ce le crește durabilitatea. O idee de cadou unică: Designul frumos al albumului face ca produsul să fie o idee grozavă de cadou în sine. De asemenea, îl puteți umple cu fotografii dezvoltate și îl puteți oferi unei persoane dragi. Dimensiuni la indemana: Albumul are dimensiuni: lungime 32,3 cm, latime 33,5 cm, inaltime 6,5 cm. Îl poți pune cu ușurință pe un raft între cărți sau îl poți ascunde într-un sertar.
Producător
Cod produs
69107
Numărul de sloturi foto
500
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
cutie de carton
Lungime (cm)
32,3
Latime (cm)
33,5
Inaltime (cm)
6,5
număr de pagini
50
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel