Pendul din metal ELIO, 31 cm

Pendul din metal ELIO, 31 cm
Pendul din metal ELIO, 31 cm
Pendul din metal ELIO, 31 cm
Pendul din metal ELIO, 31 cm
Pendul din metal ELIO, 31 cm
Pendul din metal ELIO, 31 cm
Pendul din metal ELIO, 31 cm
Pendul din metal ELIO, 31 cm
179,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Plafonul din metal este un decor grozav și o lumină de bună calitate în încăperile în care aveți nevoie de luminozitate!

  • Abajur lat: lampa a fost creată pentru încăperile în care iluminarea bună este esențială. Locurile în care aveți nevoie de o bună vizibilitate sunt, de exemplu, biroul sau baia. Abajurul larg în formă de cupolă difuzează perfect lumina și oferă luminozitate adecvată în aceste încăperi.
  • Combinația de materiale: combinația de lemn și metal este o caracteristică a stilului scandinav. Abajurul metalic poate da impresia unui decor brut, dar ornamentele din lemn încălzesc efectiv imaginea lămpii.
  • Culoarea lămpii: lampa a fost vopsită într-o culoare bleumarin închis. Se va potrivi atat in incaperi amenajate in culori inchise cat si in culori deschise.
  • Parametri: cablul are 80 cm lungime și este reglabil. Trebuie să cumpărați singur un bec E27.
  • Dimensiunile produsului: înălțime 33 cm și diametru 31 cm.

Cu această lampă puteți crea un decor interesant. Atârnă două sau trei lămpi una lângă alta la diferite înălțimi deasupra insulei bucătăriei și acestea îți vor decora tavanul și vor crea un joc de lumină în interiorul tău.

Producător
Cod produs
69137
Putere (W)
max. 25 W
Lungime cablu
80cm
Tip soclu
E27
Culoarea dominantă
bleumarin
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
33
Diametru (cm)
31
bec
fara bec inclus
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel