Masuta pentru camera copilului SWEET MOON, 50 x 60 cm

  • O măsuță pentru camera copilului - un loc sigur pentru a se juca și
  • studia
Masuta pentru camera copilului SWEET MOON, 50 x 60 cm
Masuta pentru camera copilului SWEET MOON, 50 x 60 cm
Masuta pentru camera copilului SWEET MOON, 50 x 60 cm
Masuta pentru camera copilului SWEET MOON, 50 x 60 cm
199,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O măsuță pentru camera copilului - un loc sigur pentru a se juca și a învăța Masa pentru copii: O masa practica va ajuta la crearea unui colt de joaca in camera copiilor. Va fi un loc ideal pentru desen, aranjare puzzle-uri sau blocuri lego. Solida: Blatul mesei este realizat din MDF de înaltă calitate și rezistent la zgârieturi, în timp ce picioarele sunt din lemn de pin. Produsul este foarte solid și complet sigur. Proiectata pentru auto-asamblare. Fără margini ascuțite: Blatul mesei are formă rotunda, deci nu are colțuri ascuțite. Datorită acestei soluții, masa este foarte sigură, chiar și pentru copiii mici. Alb: Masa este toată albă. Culorile luminoase sunt o alegere universală atunci când amenajați spațiu în camera unui copil. O poți asorta cu ușurință cu accesorii care îți vor permite să creezi un spațiu unic pentru joacă și studiere. Pentru copiii mici: Dimensiuni: lungime 60 cm, latime 50 cm, inaltime 43 cm. Copilul o va putea folosi independent, fără ajutorul adulților.
Cod produs
69156
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
50
Inaltime (cm)
43
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel