Cerb balansoar, 64 cm

Cerb balansoar, 64 cm
Cerb balansoar, 64 cm
Cerb balansoar, 64 cm
Cerb balansoar, 64 cm
Cerb balansoar, 64 cm
Cerb balansoar, 64 cm
Cerb balansoar, 64 cm
Cerb balansoar, 64 cm
369,99 RON
309,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 16% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Balansoar în formă de cerb va oferi „îmbrățișări” în ritmul balansării

  • Nu este un cal balansoar: pentru că de când caii balansoar dețin monopolul? Fermecătorul cerb balansoar este o alternativă originală la un cal. O jucărie minunată pentru fete și băieți.
  • Mai mult decât o mascota: cerbul este moale și extrem de plăcut la atingere. Este perfect pentru o îmbrățișare. Și există ceva mai plăcut decât să te îmbrățișezi în ritmul legănării? Fiecărui copil îi va plăcea!
  • Durabil și ușor de întreținut: cerbul este realizat din plastic montat pe o structură metalică. Baza și mânerele sunt din plop. Întregul poate fi ușor aspirat sau împrospătat cu o cârpă umedă.
  • Categoria de vârstă 18 luni+: produsul este destinat copiilor cu vârsta peste 18 luni. Acest lucru se datorează faptului că copiii prea mici nu sunt capabili să stea pe spatele cerbului. Cu excepția cazului sub ochii adulților.
  • Dimensiune și asamblare: este mic (L 64 x l 33 x H 55 cm), așa că se va potrivi oriunde și, dacă este necesar, îl poți ascunde în dulap. Produsul este destinat asamblarii.
Cod produs
69157
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
64
Latime (cm)
33
Inaltime (cm)
55
Producător
Atmosphera for kids
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel