Perna cu buline pentru copii, 40 x 40 cm

  • O pernă pentru copii - confortul odihnei într-o versiune elegantă
Perna cu buline pentru copii, 40 x 40 cm
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O pernă pentru pentru copii - confortul odihnei într-o versiune elegantă. Decorativă: O pernă decorativă cu un model modern, minimalist va atrage atenția și va conferi încăperii un caracter semnificativ, expresiv. Funcționala: Forma la îndemână și calitatea manoperei fac din aceasta o modalitate practică de a crește confortul în timpul odihnei. Copilul tău își va sprijini confortabil capul pe ea sau își va sprijini spatele. Bumbac: Fata de pernă este realizată din bumbac ușor de curățat și rezistent la deteriorarea mecanică. Apropo, este extrem de plăcuta la atingere, ceea ce te încurajează să te odihnești în compania ei. Moale: Perna plăcută la atingere cu buline în interior este umplută cu material sintetic. Datorită acestui fapt, are moliciunea și elasticitatea potrivite, ceea ce are un efect pozitiv asupra calității odihnei. Dimensiune: Perna patrata cu latura de 40 cm.
Cod produs
69172
formă
pătrat
Dimensiunile fetei de pernă (cm)
40 x 40
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
40
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel