Vaza emaliata, 25 cm

Vaza emaliata, 25 cm
Vaza emaliata, 25 cm
Vaza emaliata, 25 cm
Vaza emaliata, 25 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O vază de flori retro înaltă poate fi folosită și ca ulcior sau stropitoare. Vaza cu flori: Poti pune in ea un buchet de flori taiate sau crengute singure de salcie, bumbac sau conifere. Datorită mânerului, vaza va servi și ca ulcior sau stropitoare. Stilul brut: Combinația dintre o formă simplă asemănătoare cu un ulcior din casa bunicii, metal și culoarea gri creează un design retro brut cu o notă modernă. Perfecta pentru florile sălbatice: aspectul crud se va combina frumos cu un buchet de flori sălbatice sau ierburi alese manual, inclusiv ierburi uscate. Mâner confortabil: Are atât o funcție decorativă, cât și ușurează transportul sau turnarea apei din robinet în ea. Vaza cu mâner nu vă va aluneca din mâini. Fabricata din metal: oțelul emailat este o soluție solidă. Smalțul previne scurgeri și protejează suprafața metalică împotriva coroziunii cauzate de umiditate.
Producător
Cod produs
69261
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
metal
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
13,5
Inaltime (cm)
25
Caracteristici suplimentare
Doar in scopuri decorative
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel