Set decorativ YOGA ZEN, 23 x 23 x 5 cm

Set decorativ YOGA ZEN, 23 x 23 x 5 cm
Set decorativ YOGA ZEN, 23 x 23 x 5 cm
Set decorativ YOGA ZEN, 23 x 23 x 5 cm
Set decorativ YOGA ZEN, 23 x 23 x 5 cm
Set decorativ YOGA ZEN, 23 x 23 x 5 cm
Set decorativ YOGA ZEN, 23 x 23 x 5 cm
89,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Set de relaxare cu o figură de Buddha ZEN GARDEN, 23 x 23 x 5 cm. Goana vieții în lumea modernă înseamnă că ne luptăm cu nervii și stresul constant în fiecare zi. Folosim ceaiuri și practicăm yoga pentru a ne curăța mintea și corpul. Printre modalitățile eficiente de relaxare, găsim multe metode din țările Orientului. Practicile de meditație din Orientul Îndepărtat vă permit să vă curățați mintea și corpul de stresul și fricile zilnice. Veți găsi acum câteva gadget-uri utile în oferta magazinului nostru! Un set pentru relaxare cu figura unui Buddha ZEN GARDEN este la prima vedere doar un element de decor interior. Culorile setului se pastreaza in tonuri naturale de pamant. Produsul va fi un decor frumos, elegant și exotic perfect pentru un living sau dormitor. Scopul principal al setului iti permite sa folosesti acest accesoriu unic pentru a avea grija de starea ta de spirit. Caracteristicile produsului: Set pentru relaxare cu o figură Buddha ZEN GARDEN, dimensiuni produs: 23 x 23 x 5 cm, un frumos element decorativ și un set pentru relaxare într-unul singur, culori naturale, concepute de celebrul brand francez Atmosphera.
Producător
Cod produs
69347
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
23
Inaltime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel