Lustra din bambus ALI, 28 cm

Lustra din bambus ALI, 28 cm
Lustra din bambus ALI, 28 cm
Lustra din bambus ALI, 28 cm
Lustra din bambus ALI, 28 cm
Lustra din bambus ALI, 28 cm
Lustra din bambus ALI, 28 cm
Lustra din bambus ALI, 28 cm
Lustra din bambus ALI, 28 cm
Lustra din bambus ALI, 28 cm
Lustra din bambus ALI, 28 cm
199,99 RON
169,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Lustra din bambus ALI va sublinia stilul boho din interior și va lumina spațiul de deasupra mesei. Lustra: Necesara in fiecare incapere, utila ca punct suplimentar de iluminare. Confectionata din bambus va arăta grozav în hol, în bucătărie și în sufragerie. Abajur din bambus: Un abajur împletit din bambus aduce o atmosferă caldă și confortabilă în interior și este inseparabil asociat cu stilul boho. Efectul împletit difuzează frumos lumina becului. Înălțime reglabilă: Cablul lung de 100 cm vă permite să reglați liber înălțimea după cum este necesar. Abajurul poate fi agățat chiar sub tavan sau coborât direct deasupra mesei. Alegeți un bec: Lustra ar trebui să fie însoțită de un bec E27 cu o putere maximă de 40 W. Alegeți un bec LED cu economie de energie. Ajustați puterea la preferințele dvs. personale - unul mai slab va fi mai atmosferic. Lustra suspendată deasupra mesei: Aceasta este o soluție modernă care afectează nu numai stilul interiorului, ci este și foarte practică - un punct de iluminare suplimentar deasupra mesei sau a insulei de bucătărie. Lustre din bambus au multe avantaje: în primul rând, alegerea bambusului ca material pentru o soluție ecologică. Fibrele subțiri pot transmite lumină, iar modul în care sunt țesute afectează puterea razelor emise. Datorită acestui fapt, lustra din bambus introduce o atmosferă mai confortabilă în cameră. Accesoriile din bambus incalzesc vizual interiorul.
Producător
Cod produs
69354
Lungime cablu
100 cm
Putere (W)
max. 40 W
Tip soclu
E27
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
bambus
Inaltime (cm)
36
Diametru (cm)
28
bec
fara bec inclus
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel