Pendul JAKE in stilul loft

Pendul JAKE in stilul loft
Pendul JAKE in stilul loft
Pendul JAKE in stilul loft
Pendul JAKE in stilul loft
Pendul JAKE in stilul loft
Pendul JAKE in stilul loft
Pendul JAKE in stilul loft
Pendul JAKE in stilul loft
Pendul JAKE in stilul loft
Pendul JAKE in stilul loft
239,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pendul loft JAKE este un iluminat industrial perfect pentru deasupra mesei sau a insulei de bucătărie Pendul suspendat: În mod clasic, poate fi principala sursă centrală de lumină în cameră, sau într-o versiune modernă, poate ilumina zona de luat masa sau spațiul de lucru, adică insula de bucătărie. Lungimea totală a pendulului este de 120 cm de tavan. Din acest motiv, va fi perfect pentru a fi montat deasupra mesei, măsuței sau insulei. 5 becuri: foloseste 5 becuri cu soclu mare E27. Merită să alegeți becuri retro decorative care vor sublinia stilul industrial al pendulului. Becurile pot fi găsite și în magazinul nostru. Aspect brut: constă dintr-o bază metalică, o grindă simplă, din lemn de pin și fire încurcate în jurul ei pe două niveluri. Becurile trebuie instalate la capete. Lungimea cablului reglabil: Cablurile înfășurate în jurul barei transversale din lemn vă permit să reglați înălțimea becurilor. Puteți ajusta înălțimea lor în funcție de nevoile dvs. coborându-le sau ridicându-le mai sus. Pendul JAKE vă permite să montați becuri cu o putere maximă de 40 W. Asta înseamnă că va emite o lumină nu prea puternică, capricioasă. Lipsite de abajur, becurile decorative cu o asemenea putere nu deranjeaza ochii. JAKE este un pendul perfect pentru a construi o atmosferă romantică, confortabilă. Va funcționa atât în ​​sufragerie când iei cina, cât și în camera de zi când te uiți la televizor seara.
Producător
Cod produs
69357
Lungime cablu
50 cm
Putere (W)
max. 40 W
Tip soclu
E27
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
4,5
Inaltime (cm)
120
bec
fara bec inclus
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel