Masuta de cafea din bambus HOCA cu raft de reviste, 2in1

Masuta de cafea din bambus HOCA cu raft de reviste, 2in1
Masuta de cafea din bambus HOCA cu raft de reviste, 2in1
Masuta de cafea din bambus HOCA cu raft de reviste, 2in1
Masuta de cafea din bambus HOCA cu raft de reviste, 2in1
359,99 RON
239,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (120,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Masuta de cafea HOCA cu raft - spatiu suplimentar pentru decoratiuni si accesorii!

  • Material: Masuta de cafea HOCA este realizata din bambus usor si rezistent. Lemnul de bambus de înaltă calitate este durabil și rezistent. Datorită acestui fapt, produsul va fi un decor mic și funcțional al sufrageriei dvs.
  • Construcție stabilă: Masuta este echipată cu picioare suplimentare pe o parte a produsului. Această procedură întărește și stabilitatea produsului.
  • Raft util: Masuta are un raft convenabil sub partea de sus. Acest lucru vă va permite să utilizați spațiul suplimentar și să aranjați elementele necesare. Indiferent dacă sunt accesorii decorative, cărți sau un serviciu de ceai.
  • Dimensiunile produsului: înălțimea masutei este de 50 cm, iar lungimea și lățimea acesteia sunt de 45 cm.
  • Dimensiune compactă: datorită greutății și dimensiunilor sale ușoare, masuta nu va ocupa mult spațiu. O poți ascunde cu ușurință sau o poți muta în altă cameră atunci când ai nevoie. Acest lucru vă oferă libertate în amenajarea spațiului de acasă.
Cod produs
69483
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
45
Inaltime (cm)
50
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel