Tava de copt din silicon, 24 cm

Tava de copt din silicon, 24 cm
Tava de copt din silicon, 24 cm
Tava de copt din silicon, 24 cm
Tava de copt din silicon, 24 cm
Tava de copt din silicon, 24 cm
Tava de copt din silicon, 24 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tava de copt din silicon - o modalitate simplă de a face produse de copt delicioase 5five Simply Smart Flexibila: formă rotundă cu margini înalte. Siliconul flexibil face ca aluatul să fie ușor de scos. Cald si rece: Congelator la -20 grade, cuptor la 220 grade. Sigura: coacerea in tava de silicon este sigură pentru sănătate. Aluatul crește frumos în ea. Exact: Dimensiunea: 28,6 cm lungime x 25,6 cm lățime x 6,9 cm înălțime, 24 cm diametru, 2,28 l capacitate. Curățare ușoară: După ce scoateți aluatul, spălați tava cu apă cu săpun. Tava din silicon pentru prăjituri calde și reci, înghețată, deserturi. Nu aveți nevoie de hârtie de copt. Înainte de prima utilizare, merită să ungeți tava. Nu este nevoie de acest lucru în timpul coacerii ulterioare. Aluatul nu se lipeste de silicon.
Cod produs
69513
Culoarea dominantă
roșu
Capacite
2
,
28 l
Material dominant
siliciu
Lungime (cm)
28,6
Latime (cm)
25,6
Inaltime (cm)
6,9
Diametru (cm)
24
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel