Scara cu 3 trepte, din bambus

  • Scara cu 3 trepte, din bambus
Scara cu 3 trepte, din bambus
Scara cu 3 trepte, din bambus
Scara cu 3 trepte, din bambus
Scara cu 3 trepte, din bambus
Scara cu 3 trepte, din bambus
Scara cu 3 trepte, din bambus
Scara cu 3 trepte, din bambus
Scara cu 3 trepte, din bambus
Bestsellerul nostru
329,99 RON
219,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (110,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Scara pliabilă cu trei trepte Simply Smart - atingeți ceea ce aveți nevoie

  • Durabilă și solidă: Scara în trei trepte este realizată din lemn de bambus de cea mai bună calitate. Este renumit pentru durabilitatea sa ridicată și arată foarte natural.
  • Practic și ușor de transportat: Scara va fi utilă în timpul curățeniei casnice. Datorită acesteia, vei ajunge la lucruri, cutii care par inaccesibile. O poți plia, desface și ascunde cu ușurință. Sarcina maximă pe scară este de 150 kg.
  • La timp: O scară joasă va funcționa în activitățile de zi cu zi. Are dimensiuni foarte compacte: 50 cm lungime x 43,5 cm latime x 63,5 cm inaltime. Când este pliata: 75,5 cm x 43,5 cm x 20 cm. Lățimea treptelor inferioare este de 11 cm. Dimensiunea treptei superioare este de 37 x 20,5 cm.
  • Multifuncționala: Sigur, poți sta pe ea stabil - fiecare treaptă este suficient de largă. Scara va fi utilă și ca decor - puneți flori în ghiveci pe ea, agățați lămpi.
  • Ușor de curățat: Bambusul, ca și alte tipuri de lemn, nu necesită îngrijire specială. Este suficientă o cârpă umedă sau uscată, ocazional impregnare. Vă va servi mult timp.

Scara cu 3 trepte din bambusA fost proiectată și fabricată cu precizie. De asemenea, este durabila și arată bine. E greu s-o strici. Utilizați funcțiile sale de bază sau ca decor natural. Poți muta cu ușurință scara.

Cod produs
69593
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
43,5
Inaltime (cm)
63,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel