Oglinda cu rama din lemn Simplicity

  • Oglindă într-un cadru de lemn - perfectă pentru tine și ai tăi
Oglinda cu rama din lemn Simplicity
Oglinda cu rama din lemn Simplicity
Oglinda cu rama din lemn Simplicity
Oglinda cu rama din lemn Simplicity
Oglinda cu rama din lemn Simplicity
Oglinda cu rama din lemn Simplicity
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Oglindă într-un cadru de lemn - perfectă pentru tine și casa ta. Mărește optic spațiul: O oglindă rotundă într-un cadru din lemn masiv nu este doar un decor modern de perete. În spațiile mici, adaugă vizual dimensiune. Decor natural si elegant: O suprafata impecabila, neteda in care te poti vedea clar. A fost atașata de un cadru bej de înaltă calitate din lemn. Iluminare suplimentară: În interioarele întunecate, o oglindă elegantă va difuza lumina, luminând-o suplimentar. Un decor modern si functional. Dimensiune compacta: Oglinda se va potrivi cu succes atat pe peretele holului cat si intr-un living spatios. Și aveți trei dimensiuni diferite din care să alegeți. Asamblare ușoară: nu aveți nevoie de instrumente sau abilități speciale pentru a agăța oglinda. Este foarte simplu. Oglinda rotunda cu rama din lemn din seria Simplicity este disponibila in trei marimi. Diametrul este: 30 cm, 40 cm, 50 cm. Vă puteți anima cu ușurință spațiul.
Producător
Cod produs
69897
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Latime (cm)
30
Diametru (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel