Set 3 recipiente alimentare

Set 3 recipiente alimentare
Set 3 recipiente alimentare
Set 3 recipiente alimentare
Set 3 recipiente alimentare
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de recipiente - trei bucăți, dimensiuni diferite. Vor lucra atât în ​​bucătărie, cât și în deplasare. Dimensiuni diferite: cel mai mare este de 17 cm x 17 cm x 18 cm. Mediu: 14,5 cm x 14,5 cm x 15,3 cm. Cel mai mic are dimensiuni: 12,2 cm x 12,2 cm 13,3 cm. Transparente: Sunt fabricate din plastic transparent. Nu va trebui să scrii pe cutiile pentru a ști ce se află înăuntru. Fabricate din plastic sănătos: Recipientele sunt fabricate din polipropilenă (PP), care este reutilizabilă și sigură în contact cu alimentele. Usor de curatat: Se pot spala cu un burete in apa calduta cu sapun sau in masina de spalat vase. Sunt fabricate din plastic dur, care nu se deformează sub influența temperaturii ridicate. Recipientele sunt etanșe: acest material ține mirosurile și umezeala afară. Acest lucru va menține alimentele proaspete mai mult timp. Set e3 recipiente pentru alimentei. Sunt grozave pentru acasă și călătorii.
Cod produs
69933
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
17
Latime (cm)
17
Inaltime (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel