Vaza din sticla reciclata, 24 cm

Vaza din sticla reciclata, 24 cm
Vaza din sticla reciclata, 24 cm
Vaza din sticla reciclata, 24 cm
Vaza din sticla reciclata, 24 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O vază într-o formă interesantă din sticlă - este un decor frumos și practic pentru interiorului tău. Dimensiune mare: vaza are un diametru de 15 cm si o inaltime de 24 cm. Va funcționa pentru diverse flori și multe altele. Fabricata din sticlă: Acest material este ecologic și poate fi reciclat. Sticla transparentă elegantă va expune frumusețea florilor care vă plac. Această vază este foarte delicată și subtilă, nu vă va copleși interiorul. Decor practic: Vaza este potrivita pentru flori proaspete, taiate, care vor adauga prospetime si eleganta interiorului. Puteți pune și diode mici în ea și vaza va deveni o lampă originală. Forma lată a vazei: seamănă cu o sticlă. Este o formă simplă, dar interesantă. Buchetele mici de flori proaspete vor arăta frumos în ea. Ingrijire usoara: Este realizata din sticla rezistenta la temperaturi ridicate. Se poate spala manual sau in masina de spalat vase. Vaza din sticla reciclata in forma de sticla, inaltime de 24 cm. Vaze de sticlă se potrivesc practic oricărui stil. Este un decor elegant și util care va arăta bine pe masă sau pe pervaz.
Cod produs
70089
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
24
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel