Saltea de înot Flamingo, single, INTEX

  • O saltea de înot în formă de flamingo mare
Saltea de înot Flamingo, single, INTEX
169,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O saltea pentru înot în formă de flamingo mare. Dimensiune mare: Flamingo are 175 cm lungime și înălțime. Astfel de dimensiuni faciliteaza relaxarea. În formă de flamingo: salteaua arată ca un flamingo din desene animate. Este totul roz, iar ciocul este negru. Vârful ciocului este alb. Ochii lui sunt mari și albaștri. Fabricat din material rezistent: Este fabricat din plastic care nu se sparge ușor. Are doua manere: Salteaua are doua manere din plastic de prins, asigura confort si siguranta atunci cand inoti. Puteți muta cu ușurință salteaua în locul dorit. Este inclus un plasture de reparare: atunci când perforați gonflabilul, acesta poate fi reparat cu ușurință. Doar uscați locul unde este gaura și lipiți plasturele. Salteaua de înot flamingo este pentru o persoană. Vă va oferi o odihnă grozavă lângă apă. Datorită acesteia, veți putea să vă plimbați pe apă, să faceți plajă și să vă simțiți în siguranță. Salteaua vă va oferi o odihnă confortabilă și sigură.
Producător
Cod produs
70092
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
175
Inaltime (cm)
175
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel