Piscina gonflabila pentru copii, Ø 114 x 25 cm, INTEX

  • O mică piscină gonflabilă este un loc minunat pentru a te distra în aer liber
  • în zilele calde.
Piscina gonflabila pentru copii, Ø 114 x 25 cm, INTEX
Piscina gonflabila pentru copii, Ø 114 x 25 cm, INTEX
Piscina gonflabila pentru copii, Ø 114 x 25 cm, INTEX
Piscina gonflabila pentru copii, Ø 114 x 25 cm, INTEX
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O mică piscină gonflabilă este un loc grozav pentru a te juca în aer liber în zilele calde. Dimensiune mică: Diametrul piscinei este de 114 cm și înălțimea acesteia este de 25 cm. Se va potrivi în grădini mici sau pe terasă și chiar și pe balcon. Grosimea fundului este de 0,18 mm. Grosimea materialului inelului este de 0,20 mm. Culoare și formă interesantă: este de culoare albastru cristal care amintește de culoarea frumoasă a mării. Îngrijire ușoară: este fabricata din plastic ușor de curățat. Tot ce aveți nevoie este o cârpă umedă și puțin lichid de spălat vase. Sigur pentru copii: piscina gonflabilă este o garanție a liniștii sufletești că cei mai mici nu se vor răni în ea. Părțile moi protejează copiii de răni. Este inclus un plasture de reparare: Când una dintre camere este sparta, poate fi reparată cu ușurință. Doar uscați locul unde este gaura și lipiți plasturele. Te poți bucura din nou de piscina. Piscina de gradina pentru copii este un produs al brandului INTEX. Are trei camere separate, ceea ce ușurează umflarea și chiar dacă una dintre camere este deteriorată și nu există aer în ea, piscina poate fi folosită în continuare.
Producător
Cod produs
70095
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
25
Diametru (cm)
114
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel