Piscina gonflabila RAINBOW pentru copii, Ø 147 x 33 cm, INTEX

  • Piscina gonflabilă este un loc minunat pentru a vă distra în aer liber in
  • zilele calde. Este destinata copiilor de la 2 ani.
Piscina gonflabila RAINBOW pentru copii, Ø 147 x 33 cm, INTEX
Piscina gonflabila RAINBOW pentru copii, Ø 147 x 33 cm, INTEX
Piscina gonflabila RAINBOW pentru copii, Ø 147 x 33 cm, INTEX
Piscina gonflabila RAINBOW pentru copii, Ø 147 x 33 cm, INTEX
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Piscina gonflabilă este un loc minunat pentru a te juca în aer liber în zilele calde. Este destinata copiilor de la 2 ani. Dimensiune mică: Diametrul piscinei este de 147 cm și înălțimea acesteia este de 43 cm. Se va potrivi în grădini mici sau pe terasă și chiar și pe balcon. Grosimea fundului este de 0,18 mm. Materialul inelului este de 0,20 mm. Culorile Zânelor: Vine în culorile curcubeului: verde, albastru, galben, portocaliu și roz. Copiilor le place pentru că o asociază cu ceva magic și de basm. Piscina este circulara. Îngrijire ușoară: este fabricata din plastic ușor de curățat. Tot ce aveți nevoie este o cârpă umedă și puțin lichid de spălat vase. Sigura pentru copii: piscina gonflabilă este o garanție a liniștii că cei mai mici nu se vor răni în ea. Părțile moi protejează copiii de răni. Este inclus un plasture de reparare: Când una dintre camere a fost sparta, acestea pot fi reparate cu ușurință. Doar uscați locul unde este gaura și lipiți plasturele. Te poți bucura din nou de piscina. Piscina rotunda de gradina pentru copii este un produs al brandului INTEX. Are trei camere separate, ceea ce ușurează umflarea și chiar dacă una dintre camere este deteriorată și nu există aer în ea, piscina poate fi folosită în continuare.
Producător
Cod produs
70097
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
33
Diametru (cm)
147
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel