Draperie cu inele ANALIA, 140 x 240 cm

  • Draperie opaca ANALIA te va proteja de soarele puternic
Draperie cu inele ANALIA, 140 x 240 cm
Draperie cu inele ANALIA, 140 x 240 cm
Draperie cu inele ANALIA, 140 x 240 cm
Draperie cu inele ANALIA, 140 x 240 cm
Draperie cu inele ANALIA, 140 x 240 cm
Draperie cu inele ANALIA, 140 x 240 cm
149,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Draperie opaca ANALIA te va proteja de soarele puternic. Instalare ușoară: Inelele montate pe draperie vor facilita agățarea produsului pe tija. Efect de întunecare a camerei: Protejează împotriva luminii exterioare excesive. Draperia decorativă ANALIA cu garnituri blochează pătrunderea luminii externe intruzive în cameră. Dimensiuni produs: Lungimea este de 240 cm. Lățimea este de 140 cm. Țesătură durabilă din poliester: materialul folosit face ca produsul să fie moale la atingere și se potrivește bine atunci când este agatata de fereastră. Model floral: pe material a fost gravat un model de frunze. Motivul floral vizibil pe perdea va merge bine cu alte accesorii din living sau dormitor decorate in stil modern. Draperie opaca ANALIA de la marca franceza Douceur d'intérieur va functiona bine vara in zilele caniculare, limitand incalzirea incaperii. Oamenii care apreciază o atmosferă confortabilă și lipsa luminii care distrag atenția vor aprecia cu siguranță utilitatea acestui produs.
Cod produs
70106
sposób zawieszania
przelotki
numărul de piese din set
1
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
240
Latime (cm)
140
Inaltime (cm)
0,2
Fabric weight (g/m²)
230
Sistem de suspendare
tijă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel