Pat în formă de capsulă, înălțime 31 cm

Pat în formă de capsulă, înălțime 31 cm
Pat în formă de capsulă, înălțime 31 cm
Pat în formă de capsulă, înălțime 31 cm
Pat în formă de capsulă, înălțime 31 cm
199,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pat pentru pisici - capsulă 31 cm înălțime. Un pat adaptat nevoilor animalului tau. Ușor de curățat: produsul poate fi șters cu ușurință de praf și murdărie. Structura ovală a patului din plastic este ușor de întreținut, datorită căreia păstrarea lui curată nu este o problemă. Dimensiuni produs: Lungimea patului este de 57 cm, inaltimea este de 31 cm, iar latimea patului este de 48 cm. Umplere moale și construcție stabilă: Oferă animalului de companie confort și îl separă de suprafața rece a podelei. Cadrul patului vă permite să vă așezați animalul de companie în orice poziție în timpul odihnei, deoarece va fi cel mai confortabil pentru el. Material: Capsula din plastic este durabilă. Datorită stabilității și rezistenței la activitatea pisicilor, patul este rezistent la zgârieturi și deteriorări. Realizat din plastic, perna este ușor de curățat și se potrivește ușor în interiorul recipientului. Protecție împotriva luminii excesive: fundul negru al patului și capacul întunecat al capsulei blochează parțial lumina să pătrundă în patul animalului de companie. Acest lucru permite pisicii dvs. să folosească confortabil produsul.
Producător
Cod produs
70420
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
57
Latime (cm)
48
Inaltime (cm)
31
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel