Faras cu capac pentru letiera

  • Faras cu capac pentru letiera
Faras cu capac pentru letiera
Faras cu capac pentru letiera
Faras cu capac pentru letiera
Faras cu capac pentru letiera
Faras cu capac pentru letiera
Faras cu capac pentru letiera
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Faras cu capac pentru letiera - vă va permite să curățați eficient toaleta animalului dvs. de companie Curățare igienică: farasul de plastic cu sită este un plus esențial - nu numai pentru pisici. Va fi, de asemenea, utilă pentru proprietarii de iepuri și rozătoare și chiar și câini mici. Plastic: Din plastic este ușor și durabil. După utilizare, doar clătiți-l sub apă - orice murdărie se desprinde ușor de suprafața netedă. Sita perfecta: Dimensiunea si forma adecvata a gaurilor fac sa fie potrivita pentru diverse tipuri de pietris, de asemenea foarte fin. Acest lucru ajută la curățarea rapidă și eficientă a letierei fără a arunca nisipul curat în mod inutil. Adânc și conturat: Forma paletei, în special adâncimea sitei și curbura corespunzătoare, facilitează eliminarea gunoiului fără a-l vărsa în lateral. Vei curăța mai repede și fără nicio mizerie suplimentară. Farasul este potrivit pentru toate tipurile de nisip.
Producător
Cod produs
70422
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
28
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel