Perie de praf cu maner telescopic, 28-75 cm

  • Perie telescopica, 28-75 cm - poti curata chiar si cele mai inalte rafturi din casa ta!
Perie de praf cu maner telescopic, 28-75 cm
Perie de praf cu maner telescopic, 28-75 cm
Perie de praf cu maner telescopic, 28-75 cm
Perie de praf cu maner telescopic, 28-75 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Perie telescopica, 28-75 cm - poti curata chiar si cele mai inalte rafturi din casa ta! Lungimea manerului reglabil: Produsul are un maner telescopic. Lungimea maximă este de 75 cm. Spălare la mașină: peria este din poliester. Poate fi scoasa de pe braț și curățata. După utilizare, materialul poate fi spălat într-o mașină de spălat cu ajutorul unui program delicat la o temperatură de până la 30 de grade. Curățare convenabilă a suprafețelor: mânerul face curățarea acasă mai ușor de efectuat. Intră cu ușurință în colțurile greu accesibile de pe raftul sau comoda ta. Atingerea locurilor greu accesibile: Datorită mânerului telescopic, poate ajunge până la 275 cm în lungime de lucru. Acest lucru vă va permite să îndepărtați praful de pe rafturi înalte, dulapuri, umerase și rafturi fără a fi nevoie să stați în picioare sau să vă urcati pe un scaun. Design ușor: produsul cântărește doar 66 de grame. Greutatea redusă a produsului vă permite să curățați eficient toate suprafețele de praf.
Producător
Cod produs
70426
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
7
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
30-78
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel