Pătură cu jucărie, 33 x 33 cm

  • O pătură drăgălașă - o comoară pentru un bebeluș care înfășoară, încălzește și dă un sentiment de siguranță
Pătură cu jucărie, 33 x 33 cm
Pătură cu jucărie, 33 x 33 cm
Pătură cu jucărie, 33 x 33 cm
Pătură cu jucărie, 33 x 33 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O pătură drăgălașă - o comoară pentru un bebeluș care înfășoară, încălzește și dă un sentiment de siguranță O pătură și o jucărie într-una: o pătură cu un animal de pluș poate fi prima jucărie pentru un copil mic. Patura este esentiala, iar elementul suplimentar il face si o mascota pentru copilul tau. Moale și plăcută la atingere: Pătura nou-născutului este din bumbac. Bumbacul este respirabil, reglează eficient temperatura. De asemenea, este prietenos cu pielea delicată a unui nou-născut. Un însoțitor pentru plimbări și excursii: jucăria de pluș la îndemână va deveni jucăria favorită a bebelușului. Pătura nu ocupă mult spațiu, așa că o poți avea mereu cu tine. Esențiala pentru un pui de somn: o jucărie de pluș și o mini pătură într-una vor fi utile atunci când copilul tău adoarme. Pătura este suficientă pentru a acoperi ușor copilul. Materialul se va înfășura, dar nu va supraîncălzi copilul. Dimensiune potrivită pentru un bebeluș: Pătura drăgălașă măsoară 11 x 8 x 10 cm. Este o dimensiune mică, potrivită pentru nou-născuți și copii mici. Este suficient să acoperiți ușor copilul și să-l protejați de frig. O pătură drăgălașă este o idee grozavă pentru un cadou pentru un nou-născut. Prima jucărie de plus va rămâne pentru totdeauna în memoria copilului și a părinților, creând amintiri unice.
Producător
Cod produs
70431
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
11
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel