Recipient transport tort cu cleme, 36 x 36 x 10 cm

  • Recipient pentru tort, cu cleme, 36 x 36 x 10 cm - poti transporta cu usurinta dulciurile la fiecare petrecere!
Recipient transport tort cu cleme, 36 x 36 x 10 cm
Recipient transport tort cu cleme, 36 x 36 x 10 cm
Recipient transport tort cu cleme, 36 x 36 x 10 cm
Recipient transport tort cu cleme, 36 x 36 x 10 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Recipient pentru tort, cu cleme, 36 x 36 x 10 cm - poti transporta cu usurinta dulciurile la fiecare petrecere! Capac blocabil: Un capac blocabil este inclus în set. Vă permite să il mișcați fără să vă faceți griji cu privire la distrugerea lui. Capac „Click”: Închidere simplă a produsului cu două cleme situate pe părțile laterale ale recipientului. Recipientul nu se va deschide accidental la mutare. Sigur în contact cu alimentele: recipientul este adaptat pentru a depozita produse alimentare în el. Dimensiuni produs: Lungimea recipientului este de 36 cm, latimea este de 36 cm si inaltimea este de 10 cm. Mâner confortabil: Transportul este facilitat de un mâner montat pe capac. Produsul este fabricat din plastic. Prin urmare, curățarea suprafeței acestuia este simplă și convenabilă.
Producător
Cod produs
70490
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
36
Latime (cm)
36
Inaltime (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel