Carlige rufe din lemn natural, 24 buc.

  • Un set de 24 de carlige de rufe din lemn - un mod practic si ecologic de a agata rufele
Carlige rufe din lemn natural, 24 buc.
Carlige rufe din lemn natural, 24 buc.
Carlige rufe din lemn natural, 24 buc.
Carlige rufe din lemn natural, 24 buc.
37,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de 24 de carlige de rufe din lemn - un mod practic si ecologic de a agata rufele Ecologic: Carligele sunt realizate din lemn. Este o alternativă excelentă ecologică la carligele din plastic. Dimensiuni : Un singur carlig este de 7 x 1,5 x 1 cm. Protecție suplimentară pentru agățarea rufelor: Carligele de lemn se vor ocupa de starea rufelor tale. Hainele nu vor cădea la pământ din cauza unei rafale bruște de vânt, a unui animal de companie care se joacă sau a unui copil care alergă. De asemenea, vă oferă garanția că hainele nu se vor mișca și nu vor fi cute pe material. Ușor de depozitat: Nu ocupă mult spațiu, așa că le puteți ascunde cu ușurință într-un sertar sau un mic recipient de baie. Mecanism ușor de utilizat: doar prindeți produsul și țineți-l pe partea în care brațele cataramei nu se lipesc unele de altele.
Producător
Cod produs
70509
numărul de piese din set
24
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
7
Latime (cm)
1,5
Inaltime (cm)
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel