Set 6 globuri de culoare sampanie, 6 buc, 7 cm

Set 6 globuri de culoare sampanie, 6 buc, 7 cm
Set 6 globuri de culoare sampanie, 6 buc, 7 cm
Set 6 globuri de culoare sampanie, 6 buc, 7 cm
Set 6 globuri de culoare sampanie, 6 buc, 7 cm
69,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Globri clasice într-un set mic - o modalitate de a completa decorațiuni unice de Crăciun Set de globuri: globurile clasice, rotunde, sunt un must have pentru orice decor de Crăciun. Un set mic de 6 globuri va fi o completare excelentă pentru alte decorațiuni de Crăciun atârnate pe un brad sau in orice alta parte. Sticlă: globurile sunt fabricate din sticlă de înaltă calitate. Materialul si textura fac ca atunci cand sunt agatate pe un brad, in compania luminilor si a altor decoratiuni, acestea vor reflecta frumos lumina, sporind stralucirea emanata de decoratiuni. Dimensiune: Globuri de pom de Crăciun au 7 cm în diametru. Sunt șase piese în set. Aplicație: Globurile de Crăciun stau la baza creării de decorațiuni colorate și strălucitoare care vor face această perioadă specială mai plăcută. Setul prezentat va arăta minunat pe un brad de Crăciun, o coronita sau ca un plus la o decorare unică a ferestrei. Culori de șampanie: Setul include trei globuri de culoare roz pudrat și trei argintii cu un accent strălucitor mai clar. Culorile discrete se vor potrivi perfect atât cu compozițiile multicolore, cât și cu cele monocolore.
Producător
Cod produs
70542
numărul de piese din set
6
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
7
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
7
Diametru (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel