Ghirlandă de iluminat grădină cu stele și 50 LED-uri

Ghirlandă de iluminat grădină cu stele și 50 LED-uri
Ghirlandă de iluminat grădină cu stele și 50 LED-uri
Ghirlandă de iluminat grădină cu stele și 50 LED-uri
Ghirlandă de iluminat grădină cu stele și 50 LED-uri
129,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Lumini de gradina - cel mai bun mod de a-ti decora gradina, balconul sau terasa in perioada Craciunului Ghirlandă de grădină: bucurându-ne de Crăciunul care vine, decorăm case în interior și în exterior. Lămpile de grădină vă permit să vă decorați grădina, terasa sau balconul într-un mod frumos. Lumini in forma stelelor: Fiecare dintre cele cincizeci de LED-uri are forma unei stele. Atârnă-le pe balcon sau pe copac din grădină pentru a face acest simbol atemporal de Crăciun plăcut pentru ochiul oaspeților tăi. 50 de lumini LED: luminile au patru metri și jumătate. 50 de lumini LED sunt dispuse uniform pe această lungime. Aceasta este lungimea optimă pentru a decora cu ele un spațiu mai mare în afara casei. Lumină caldă: Lumina emisă de LED-uri este caldă și subtilă. Lămpile care decorează spațiul din afara casei vor crea o aură extrem de atmosferică, luminând împrejurimile lor cu o lumină delicată. Sursa de alimentare: Produsul este alimentat de la retea, are clasa de protectie IP44, astfel incat puteti instala lămpile în afara casei dvs. în deplină siguranță.
Producător
Cod produs
70554
numărul de LED-uri
50
Sursa de putere
la retea
IP
44
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
450
Latime (cm)
1
Inaltime (cm)
1
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel