Lumini pentru brad, 20 LED-uri

Lumini pentru brad, 20 LED-uri
Lumini pentru brad, 20 LED-uri
Lumini pentru brad, 20 LED-uri
Lumini pentru brad, 20 LED-uri
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Lumini de Crăciun – un accent decorativ care nu poate lipsi în casa ta Lumini de Crăciun: Crăciunul este un moment special care merită sărbătorit cu decorațiuni pentru casă la fel de unice. Pentru a crea o atmosferă magică în casa ta, nu poți uita de iluminatul potrivit. Luminile de Crăciun vă vor ajuta cu siguranță să creați o atmosferă neobișnuită. Formă drăguță: Fiecare LED este o minge mică și pufoasă. Diferitele dimensiuni de lămpi albastre și galbene vă permit să creați un decor original pentru fereastră, o coronita sau un mic brad de Crăciun. Iluminare LED: Lămpile au iluminare cu LED care nu se încălzește, și în același timp emite o lumină plăcută, delicată. Datorită luminilor de Crăciun, vei aduce o stare unică de Crăciun în casa ta. Alimentare: Produsul este alimentat de baterii AA (nu sunt incluse). Această soluție vă permite să atârnați lămpile oriunde în casă, nu neapărat la sursa de energie. Dimensiune: șirul de lumini are 115 cm lungime. Sunt perfecte pentru decorarea spațiilor mai mici. Produsul este destinat uzului casnic.
Producător
Cod produs
70558
numărul de LED-uri
20
Sursa de putere
baterii
IP
20
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
115
Latime (cm)
1
Inaltime (cm)
2
Baterii
neincluse
Battery Type
3 x AA
electroreport
a
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel